AltOmByenDE LOKALE FINDES HER!

  • Indhold
  • Nyheder
  • Kontakt
  • Priser Altombyen.dk
  • Om Altombyen.dk
Albertslund Allerød Ballerup Birkerød Brøndby Farum Frederiksberg Frederikssund Glostrup Greve Helsingør Hillerød Holbæk Hvidovre Hørsholm Ishøj Kalundborg Kastrup Kgs. Lyngby Køge Næstved Ringsted Roskilde Rødovre Slagelse Solrød Søborg Taastrup Valby Vanløse

Dyrlæger i Slagelse

  • Advokater i Slagelse
  • Anlægsgartnere i Slagelse
  • Autoværksted - Mekanikere i Slagelse
  • Bedemænd - Begravelse i Slagelse
  • Biludlejning i Slagelse
  • Blomsterhandlere i Slagelse
  • Brolæggere i Slagelse
  • Caféer i Slagelse
  • Catering i Slagelse
  • Cykelhandlere i Slagelse
  • Dyrlæger i Slagelse
  • Ejendomsmæglere i Slagelse
  • Elektrikere i Slagelse
  • Flyttemænd i Slagelse
  • Frisører i Slagelse
  • Fysioterapeuter i Slagelse
  • Glarmestre i Slagelse
  • Gulvlæggere i Slagelse
  • Kosmetologer i Slagelse
  • Køreskoler i Slagelse
  • Lagerhoteller i Slagelse
  • Låsesmede i Slagelse
  • Malere i Slagelse
  • Murere i Slagelse
  • Optikere i Slagelse
  • Pizzeriaer - Pizza i Slagelse
  • Psykologer i Slagelse
  • Restauranter i Slagelse
  • Tandlæger i Slagelse
  • Tømrer - Snedkere i Slagelse
  • VVS'ere - Blikkenslager i Slagelse

Din lokale dyrlæge i Slagelse er specialiseret i at behandle dit kæledyr i mange forskellige forbindelser. De fleste dyrlæger er kompetente inden for tandbehandling, røntgenbilleder, ultralydsscanninger, kirurgi, laboratorieundersøgelser, ID-mærkning, sundhedstjek, vaccination, allergi og hudproblemer. Har du brug for vejledning i forbindelse med kost og sundhed af dit kæledyr, kan du ligeledes tage kontakt til din lokale dyrlæge i Slagelse

Dyrlæger i Slagelse:

Dyreklinikken Klingeberg ApS
Klingeberg 4
4200 Slagelse
Tlf.: 58 52 83 88

www.dyreklinikkenklingeberg.dk

Ydelser: Dyrlæger, sundhedscheck, vaccinationer, kirurgi, røntgen, scanning


Dyrlæge Niels Erik Kristensen Otte
Slotsalleen 26
4200 Slagelse
58520358

Slagelse Dyrehospital A/S
Rugvænget 12
4200 Slagelse
58505161

Gimlinge Dyreklinik ApS
Præstebakken 18
4200 Slagelse
58186005


Dyrlæger i Slagelse tilbyder blandt andet:

Dyreklinikken Klingeberg tilbyder:

Dyreklinikken Klingeberg er en klinik for mindre kæledyr, dvs. hunde, katte, kaniner, marsvin – og deres ejere.
Vi udfører medicinske og kirurgiske behandlinger, foretager røntgenundersøgelser, laboratorie-diagnostik mm. på dyrene, og taler med deres ejere om evt. problemer i forhold til deres kæledyr. Derudover sælger vi også foder til både hunde, katte, kaniner og marsvin.
Adresse: Klingeberg 4, 4200 Slagelse
Åbningstider: Mandag – fredag 08.00 – 17.00
Vagtsamarbejde: Uden for vores åbningstid deltager vi i et lokalt vagtsamarbejde


Nyttige links inden for dyrlæger:

Den Danske Dyrlægeforening:
Fællesskab, faglighed og fagforening
Den Danske Dyrlægeforening (DDD) er den danske dyrlægestands faglige organisation – de ansatte dyrlægers fagforening og dyrlægevirksomhedernes arbejdsgiverforening.
DDDs cirka 4.000 medlemmer tæller praktiserende dyrlæger, offentligt ansatte dyrlæger, dyrlæger ansat i privatsektoren, studerende og pensionister. Cirka 2.500 af medlemmerne er erhvervsaktive, og de arbejder bl.a. med familiedyr, produktionsdyr, fødevaresikkerhed, kødkontrol, forskning, undervisning, veterinær administration og inden for for life science.

se mere på www.ddd.dk

FIVM
FIVM blev grundlagt i 1985 som et forum for dyrlæger med interesse for alternative behandlingsformer og økologi (som også dengang ansås for at være ret alternativt ). Det er det eneste danske interesseforbund, som beskæftiger sig med holistisk behandling af dyr. Og selvom der kan registreres en stigende interesse hos både dyreejere og dyrlæger for alternative terapiformer  (i takt med at disse også bliver mere udbredt hos mennesker), så er der brug for en forening hvor  medlemmerne kan udveksle erfaringer, og som kan støtte udviklingen på området og sikre uddannelse indenfor det.
Samtidigt er foreningens formål også at udbrede kendskabet til integreret veterinærmedicin til interesserede dyreejere, som kan få nærmere oplysninger om de forskellige terapiformer der findes, samt hvor de i givet fald kan kontakte en dyrlæge der tilbyder denne form for behandling

se mere på www.fivm.dk

Borger beder Dyreværnet om hjælp - 13 hunde skal nu igennem omfattende undersøgelser

23. March 2018

For mange danskere står de kommende dage i Påskens tegn. Feriedagene skal benyttes optimalt, der skal slappes af, spilles kort og spises lækre retter

Hos Dyreværnet er der derimod ekstra travlhed: En borger fra Esbjerg har netop overdraget sine 13 hunde af racen Chihuahua til foreningen, og de mange snuder flyttede torsdag ind på internatet i Rødovre.

Det er ikke første gang, at Dyreværnet henter større hundehold fra udsatte borgere i Danmark. Denne gang er sagen dog en smule anderledes, da det er borger selv, der har kontaktet foreningen og bedt om hjælp. I forbindelse med en flytning til en bolig, hvor så stort et hundehold ikke var tilladt, indså ejer, at der skulle findes en anden løsning. Hundene, der angiveligt er mellem fire og 15 år, skal nu igennem omfattende undersøgelser, og det lægger ekstra pres på Dyreværnets i forvejen meget travle internat:

- Nogle af hundene er svært overvægtige og skal have fortaget omfattende tandbehandlinger, fortæller Rikke Christensen-Lee, der ikke blot er direktør for Dyreværnet, men også uddannet dyrlæge:

- Jeg har kun ros til overs for ejerne, der har indset, at de havde behov for hjælp og derfor rækker ud efter den. Når det er sagt, så må vi stadig erkende, at det er en enorm opgave for os – både mandskabsmæssigt og økonomisk – når der pludselig flytter så mange logrende beboere ind på vores i forvejen propfyldte internat.  

Det er mere reglen end undtagelsen, at det er op til en højtid, at internatet er fuldt belagt. Men selvom pladsen er trang og økonomien ikke altid er til det, skal der findes plads til de mange små snuder.

- Vi har ALDRIG plads nok og det er jo både godt og skidt, smiler den fortravlede direktør skævt. – Men sådan er det at arbejde i en dyreværnsforening. Vi må træde til, når behovet er der, og det gør vi naturligvis.

Hvornår de mange chihuahua-hunde kommer til adoption, vides endnu ikke.

Man kan læse mere om deres skæbner på www.dyreværnet.dk, hvor det også vil blive annonceret, når de er klar til at flytte ud til nye familier.

Kattepsykologi - Kradser din kat også i sofaen?

14. September 2017

Flere end hver anden katteejer oplever, at katten efterlader kradsemærker i hjemmet

Især i den kolde tid, når mange katte kommer inden døre. Som katteejer er der dog flere muligheder for at ændre på den statistik.

Danskerne er vilde med katte, og i dag er der omkring 650.000 privatejede katte i Danmark. En stor del af dem er indekatte, der lever under samme tag som deres ejere. Særligt nu, hvor vi går den mørke og kolde tid i møde, kan det være hyggeligt at have katten gående rundt indenfor. Men en del af kattens natur er at kradse, og det giver anledning til konflikter og udfordringer for katteejerne. Ligesom der er flere løsninger på udfordringen, hvis man forstår sin kats psykologi og adfærd, så er der også flere naturlige forklaringer på, hvorfor kattene gør, som de gør.

– Når katte kradser, så gør de det ikke kun for at hvæsse kløer. Det er også en måde at kommunikere med sig selv og andre katte på. Ved eksempelvis at kradse i et træ afgiver katten et visuelt budskab, men de efterlader også et kemisk duftspor i form af feromoner, der helt naturligt afgives fra trædepuderne, når katten kradser. På den måde markerer katten sig overfor og kommunikerer med andre katte, fortæller Lisbeth Jørgensen, der er dyrlæge hos Ceva Animal Health. Hun tilføjer samtidig, at der er håb for frustrerede katteejere:

– Du kan ikke ændre på din kats adfærd, men der er flere tiltag, du kan gøre for at sikre dig, at din kat ikke efterlader kradsemærker på møbler, dørkarme eller andre steder i hjemmet.

Katte er ressourcekrævende
Hvis du allerede har et kradsebræt i dit hjem, som din kat ikke vil bruge, kan det skyldes, at katten er urolig og stresset - eller også har den bare fundet et andet sted i huset, som den finder mere attraktivt. Der skal ikke meget til at udløse stress hos katte, der kan opstå af, at du flytter rundt på dine møbler, får gæster, bygger om eller blot har flere katte i hjemmet.

– Katte er ressourcekrævende, og en god tommelfingerregel er at have en mad- og vandskål, et kradsebræt og en kattebakke per kat, plus en ekstra af hver ting placeret forskellige steder i hjemmet. Så hvis man har to katte, er det en god idé at have tre madskåle og flere kradsebrætter. På den måde har katten de optimale rammer for at undgå at blive stresset, forklarer Lisbeth Jørgensen.

De optimale betingelser minimerer risikoen for, at katten kradser flere steder i hjemmet. Hvis katten har det som blommen i et æg, og ikke udviser tegn på stress, men alligevel ikke vil bruge sit kradsebræt, så kan det være nødvendigt at gøre kradsebrættet ekstra tillokkende.

– En hurtig og effektiv måde at få sin kat til at benytte sit kradsebræt på er at smøre et produkt som for eksempel Feliscratch på brættet. Feliscratch indeholder feromoner og efterlader et duftspor, som opfordrer katten til at kradse på samme sted. Produktet indeholder også en blå farve, der skal efterlade et visuelt spor, der minder om det, kattene selv laver i naturen. Til sidst er der tilsat Catnip, der er en form for katteurt, der lokker katten hen til kradsebrættet, forklarer Lisbeth Jørgensen.

Følger du de råd, er der en god chance for at kunne nyde kattens selskab uden at bekymre sig om kradsemærker.

Hvad er ISO Dyrlægen?

21. April 2017

Du kan se de godkendte ISO Dyrlæger på www.iso-dyrlaegen.dk

Bemærk at flere dyreklinikker og dyrehospitaler er aspiranter og derfor ikke ISO-godkendte endnu. Kontakt eventuelt ISO Dyrlægens Hovedkontor (send en mail til ISO Dyrlægen) for at høre, om din dyreklinik/dit dyrehospital er på vej til at blive ISO certificeret under Den Danske Dyrlægeforening.

Den gamle godkendelsesordning under Den Danske Dyrlægeforening (Hospitalsordningen), der har fejret 25-års jubilæum for nogle år siden, er udfaset og erstattet af ISO Dyrlægens ISO certificering.

Læs mere om ISO Dyrlægen på www.iso-dyrlaegen.dk - eller se en lille film om ISO Dyrlægen herunder.

AOB

  • Om os
  • Priser
  • Kontakt

Gode sider

  • Altomteknik
  • Omregn enheder
  • Købeloven
  • Alltomteknikindustrin

Flere gode sider

  • Tænk
  • Altomhjemmet
  • Retshjælpen
  • Løftegrej
  • Gasdetektorer

Lidt blandet

  • Vittigheder på jobbet
  • Kultunaut
  • Glarmesterlauget
  • Altombyen

  • Om os
  • Priser
  • Kontakt
  • Copyright © 2023 AltOmByen.dk - Alle rettigheder forbeholdt.